وب نوشت های مسعود عابدینی

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

دارد برف می آید
در گوش دانه های برف نام تو را زمزمه خواهم کرد
تا برف زمستانی از شوق حضورت بهار را لمس کند

باران یا برف … چه فرقی میکند ؟
تو که باشی ، هوا که هیچ ؛ زندگی خوب است …

تا وقتی تو هستی که دستانم را بگیری ، آرزو میکنم هر روز زمین بخورم !
کاش تابستانها هم برفی بود !

برف می بارد و همه خوشحالند و من غمگین …
دارد رد پاهایت را می پوشاند برف !

زمستون و روزای برفیش واسم سرد نیستن تا وقتی که خاطرات گرمت همرامه …

رفاقت مثل آدم برفی میمونه ، درست کردنش راحت اما نگه داشتنش سخت !

آدم برفی نبودم که به پایت یک شبه آب شوم …
من ؛ مو به مو سفید شدم !!!

زمستان را دوست ندارم چون با آمدنش به یاد نگاه های سردت می افتم …

آرزو دارم با بارش هر دونه از برف زمستونی،
یه غم از رو دلت کم بشه نازنینم

  • علی علیزاده

خانه انرژی، یکی از پایدارترین ساختمان های جهان است که دارای مصرف گرمای سالانه تنها 8 کیلووات ساعت بر متر مربع است و دارای سیستم های فتوولتائیک 250 متر مربعی در پشت بام است.
طبقه جدید ساختمان غیرفعال، به همراه یک طبقه اضافی اوایل سال جاری راه اندازی شد؛ این ساختمان ها برای تبدیل جالب انگیز - انرژی ساختمان از منابع فسیلی به انرژی تجدیدپذیر توسعه یافته اند.
رای اینکه یک ساختمان بتواند مجوز خانه غیرفعال را دریافت کند، نباید بیش از 45 کیلووات ساعت بر متر مربع از انرژی اولیه تجدیدپذیررا در سال مصرف کند و در طول یک سال باید حداقل 60 کیلووات ساعت بر مربع متر انرژی تجدیدپذیر تولید کند. پارامترهای سختگیرانه خانه غیرفعال سبب شده که این ارقام به ترتیب 30 کیلووات ساعت بر متر مربع کاهش و 120 کیلووات ساعت بر مترمربع افزایش یابد.
خانه انرژی در واقع فقط کمی از میزان انرژی مورد نیاز یعنی 103 کیلووات ساعت بر متر مربع را تولید کرده است؛ اما با توجه به سطوح مصرف انرژی بسیار عالی همچنان دارای مجوز رسمی است. نیاز کلی این خانه به انرژی اولیه تجدیدپذیر فقط 21 کیلووات ساعت بر مربع متر در هر سال است که تقریبا یک سوم کمتر از میزان مورد نیاز است و در نتیجه اجازه جبران تولید انرژی کمتر را دارد.
این ساختمان 900 متر مربعی برای رسیدن به مجوز و کسب اعتبار از فناوری های مختلف استفاده کرده است که قابل ذکر است که هیچ کدام از این فناوری ها امروزه عادی نیستند.

  • علی علیزاده
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • علی علیزاده